Kadim Al Sahir – irakiska superstjärnan till Stockholm

En levande legend i den arabiska musikvärlden

Den irakiska superstjärnan Kadim Al Sahir besöker Stockholm för en konsert på Fryshuset lördag 7 september 2013.

Kadim Al Sahir är en av de mest framgångsrika sångarna i hela arabvärlden. Under sin snart 30-åriga karriär har han sålt över otroliga 100 miljoner skivalbum och har framträtt live över hela jordklotet för flera miljoner människor.

Genom åren har han vunnit ett stort antal priser och utmärkelser som tex BBC Radio 3 prestigefyllda World Music Awards för “Bästa Mellanösternakt/Nordafrikanska artist”, Jordan Awards för “Bästa arabiska artist” och Murex d’or för “Lifetime Achievement Legend Award”. Hans sång “Ana Wa Leila” är den enda arabiska sången som är rankad bland de tio bästa sångerna i hela världen på BBC.

Kadims musik spänner från smäktande romantiska ballader till arabisk popmusik. Han har också gjort flera samarbeten med artister som Lenny Kravitz, Quincy Jones och Julio Iglesias.

Tid: Lördag 7 september
På scen kl 20.30 Dörrar öppnas från klockan 19.30
Plats: Fryshuset, Mårtendalsvägen 2, Stockholm
Biljetter bokas på Ticnet. Klicka här!

Är du Re:Orient Vän 2013 har du möjlighet att få rabatt på biljettkategori 3, ordinarie pris 745kr. Re:Orient Vän 2013 betalar 645kr mot uppvisande av medlemskort vid köp. Notera att ditt medlemskort är personligt och att du kan köpa endast 1 biljett per medlem. Är du Re:Orient Vän 2013 och vill köpa din biljett till rabatterat pris vill vi att du skickar ett mail tillinfo@reorient.se senast den 7 augusti för bokning. Ange ditt namn och medlemsnummer, står längst upp i högra hörnet på medlemskortet.


Konserten presenteras av Nordic Showbis, i ett samarbete med Re:Orient 

PROBLEM MED SITTPLATS?
Re:Orient beklagar att några av er som besökte Kadim Al Sahir-konserten igår fick problem på plats med era numrerade sittplatsbiljetter. Detta vållade irritation och försenade konserten. Re:Orient som var med och marknadsförde konserten beklagar detta. Om ni har några frågor eller var en av de drabbade hänvisar vi till arrangören Nordic Showbiz www.nordicshowbiz.com. Kontaktuppgifter är: info@nordicshowbiz.com